понеділок, 14 квітня 2014 р.

Посята в читачі

  14 березня  бібліотека з радістю зустріла своїх найменших користувачів. Для першокласників візит до бібліотеки є  приємною несподіванкою, а для бібліотекаря Дубровка В.Ф. та вихователя ГПД Фірцак  О.П. – це клопіткий творчий процес. З допомогою педагога –організатора  Сірко І.Г.  та керівника вокального гуртка  Здорової О.С. було проведено для маленьких читачів театралізоване дійство 
« Ключ від бібліотеки».

   

   В «Книжковім королівстві» дітей зустрічали:
Бібліознайко ( Чутора І..), Королева Книг ( Дубляк М.), Буратіно (Фурик Аміна.), Баба Яга ( Рачок О.), Листоноша (Чутора В..), Хлопчик (Попович К.), Книжки ( Дубляк В), Лікар Айболить ( Сочка І.) У виконанні учасників вокального гуртка та користувачів бібліотеки Свищо С., Уйбарі М, Попович А., Фурик В, виконано пісні « Книжка наш найкращий друг», «Гімн бібліотеки»
  На святі були присутні: представники влади, вчителі, члени виконкому , батьки, які стали свідками того, з яким задоволенням першокласники відгадували загадки,читали напам’ять вірші про книги та бібліотеку, а в кінці урочисто склали « Обіцянку читача», і отримали в подарунок розмальовки та «Пам’ятки читача»







Немає коментарів:

Дописати коментар